Om Dramacenteret

Aktiviteterne er de samme som tidligere, men de ligger sammen med de øvrige tilbud fra Aalborg Kulturskole. Der er desuden indført en mindre betaling. Vi håber, I finder os, og at vi ses 'derude' til autentisk, vedkommende og æstetisk læring!

Aktiviteter: Aktivt og skabende litteraturarbejde: ("Intet", "Zappa", "Ved arken kl. otte" og "Hosekræmmeren"), Forumspil, Hjælp til skoleforestillingen, Ryst-sammen aktiviteter, The First Thanksgiving, Tun teateroplevelsen (bl.a. ift.  "Fucking Åmål" og "STRÆBER" på Teater Nordkraft samt "Romeo og Julie" på Aalborg Teater) og Valentine's day/spoken word.

Går I med en god idé eller et ønske, hvor I kan se, at et besøg på Dramacenteret vil kunne højne oplevelse og udbytte - så send endelig en mail til aabenkulturskole@aalborg.dk eller til Lotte på ldm-skole@aalborg.dk og beskriv, hvad I planlægger og ønsker.

Dramacenterets tilbud er møntet på elever og undervisere i grundskolen i Aalborg Kommune. Vi tilbyder færdige forløb i klassen, og vi inviterer på besøg på Dramacenteret. Vi laver også workshops for lærere og inspirerer på fagudvalgsmøder på skolen.

Igennem mange år har der eksisteret tilbud fra Dramacenteret om ’understøttende undervisning’, uden at vi har brugt den formulering. Vores tilbud kan støtte undervisningen så den er aktiv, motiverende, engagerende, inkluderende og kreativ.

Dramacenteret er ikke bare et fysisk sted med en scene, det er også en ressource-station, hvor der kan hentes inspiration til, hvordan drama-didaktikken kan inddrages i den daglige undervisning i mange fag.

Vi holder til på Dramaloftet i Huset i Hasserisgade, Aalborg, hvor skoleklasser kan komme på besøg og opleve kostumerne, scenelyset og det magiske sorte rum, hvor (næsten) alt kan ske. 

Den almindelige dramaundervisning under Aalborg Kulturskole foregår i eftermiddagstimerne også på Dramaloftet. Se mere på www.aalborgkulturskole.dk

Kalender

Ingen aktiviteter

Kontaktoplysninger

  • Dramacenteret
  • HUSET, Hasserisgade 10
    9000 Aalborg
    Danmark
  • Telefon: [+45] 2554 0990
  • Email: ldm-skole@aalborg.dk